KunstSmaak

Mink de Back en Rhea Labree, beide zelfstandig ondernemers uit Amsterdam West, zijn KunstSmaak in 2013 gestart als een idealistische samenwerking tussen een vormgever een een vegetarisch ayurvedisch cateraar.

Sinds september 2016 is Mink alleen initiatiefnemer, samen met diverse bewust ondernemende partners. Daarnaast zijn er ontzettend veel fantastische mensen die met hun onnavolgbare talent bijdragen aan het succes van KunstSmaak.

Rhea's Veda vindt je op www.degibraltar.nlWhat's in a name...


Mink (1975) is van huis uit grafisch -en mediavormgever en gespecialiseerd in conceptontwikkeling, grafische vormgeving en brand identity (GLA & HKU).

Als KunstSmaak verbindt Mink mensen in haar passie; het ontwerpen van kleurrijke multidisciplinaire belevingen die mensen inspireren en enthousiasmeren, met als achterliggende boodschap het belang van skillsharing en co-creatie, zelfverwezelijking en sociaal maatschappelijk bewustzijn.

In september 2016 ontving KunstSmaak de 'Sociale Helden' subsidie van Stadsdeel West, en won tevens de hoofdprijs van de pitchavond.