Organiseren, vormgeven en verzorgen. Daar zijn we goed in...

2019/2020:alle recente projecten en evenementen vindt u op onze Facebook pagina.

Het Vrije Westen

Als partner van HVW zorgen we sinds 2015 elk jaar voor creatieve, duurzame, bewuste kinder- en familie activiteiten in het kader van het jaarlijkse thema. We verzorgen het concept en de organisatie van activiteiten op het familieplein in het Westerpark in Amsterdam. Ook in 2019 zijn we erbij!


www.hetvrijewesten.eu

Ga voor Gezond

KunstSmaak heeft diverse 'gezonde workshops' ontwikkeld voor Gemeente Amsterdam om de verschillende pijlers voor een gezonde leefstijl te illustreren. Workshops als 'zelf schaafijs maken' met vers fruitpuree en kruiden, 'Het Smaakwater Lab' om kraanwater spannend en aantrekkelijk te maken.

Ga voor Gezond

Talent Event

Voor het Jongerenpunt Amsterdam hebben we Het Talent Event 2019 georganiseerd in Sporthallen Zuid. Van het interieurontwerp tot de wegbewijzering, het drukwerk en catering. De op- en afbouw van het event, de techniek en organisatie van de randprogrammering


50jaar Bijlmer

In het jubileumjaar 50 jaar Bijlmer zijn we bij meerdere projecten betrokken geweest. Van de vormgeving van de kaft van het jubileumboekje, tot projectleider ZO! Aan tafel en de doop van de Bijlmer Tulp. ZO! Aan tafel, de grootste sociale outdoor verbindingstafel voor 600pax op het Hoekenrodeplein. Een dag met diverse blokken voor verschillende doelgroepen.

Duurzaam020

Concept en organisatie van het duurzame horeca aanbod tijdens Duurzaam020 - Hoe dan? in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek op 4 november 2017. Organisatie en verzorging van 300, 100% duurzame lunches uit foodwaste voor de standhouders van D020 en de Zelfbouwmarkt.

Rode loper

Project 'Rode Loper' van Gemeente Amsterdam verbindt de doorgaande route vanaf het Damrak, door de historische binnenstad, naar de Ferdinand Bolstraat. Na tal van herinrichtingstrajecten hebben wij bijgedragen aan de organisatie van de opening van de Vijzelstraat en het Beursplein

Sociale Helden

KunstSmaak maakt deel uit van 'de Sociale Helden'. Ondernemers uit Amsterdam West met hart voor de buurt en zijn bewoners. Alle 'helden' dragen op eigen unieke wijze bij aan de leefbaarheid en het sociale klimaat van Amsterdam West. Meer groen en meer zorg en begrip voor elkaar en onze leefomgeving.

Vrij Paleis

Sinds 2017 zijn we onderdeel van creatieve vrijplaats en vereniging Vrij Paleis in de Paleisstraat in Amsterdam. Een bruisend gezelschap van kunstenaars en ondernemers in de voormalige pershal van het Algemeen Handelsblad, galerie KIS, en Aorta. Eén van de mooiste nog bestaande rafelrandjes.