Organiseren, vormgeven en verzorgen. Daar zijn we goed in...

2019/2020:alle recente projecten en evenementen vindt u op onze Facebook pagina.

Het Vrije Westen

Als partner van HVW zorgen we sinds 2015 elk jaar voor creatieve, duurzame, bewuste kinder- en familie activiteiten in het kader van het jaarlijkse thema. We verzorgen het concept en de organisatie van de activiteiten in het Westerpark in Amsterdam. Ook in 2019 zijn we erbij!

www.hetvrijewesten.eu

GavoorGezond

KunstSmaak heeft in 2016 'gezonde workshops' ontwikkeld voor Gemeente Amsterdam om de verschillende pijlers voor een gezonde leefstijl te illustreren. Workshops als 'zelf schaafijs maken' met vers fruitpuree en kruiden, 'Smaakwater' wat kun je doen om kraanwater spannend en aantrekkelijk te maken.

Ga voor Gezond

RAUM

Tijdens de lancering van RAUM, de nieuwste maakplaats op het Berlijnplein in Utrecht Leidscherijn organiseerde we een volledig duurzaam, interactief diner voor 80pax. Met foodwaste uit de omgeving, picknicktafels uit afval pallethout en de pop-up buitenkeuken van ontwerper Elmo Vermijs.

www.raumutrecht.nl

GROW Festival

In aanloop naar de Floriade 2022 worden door de Urban Greeners diverse duurzame activiteiten ontplooid op het schiereiland 'Utopia' in Almere. KunstSmaak heeft een 'Urban Food Safari' voor jonge kinderen georganiseerd op Utopia en natuurlijke siropen geleverd voor schaafijs tijdens het Grow Festival 2017.

www.growfestival.nl

Duurzaam020

Concept en organisatie van het duurzame horeca aanbod tijdens Duurzaam020 - Hoe dan? in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek op 4 november 2017. Organisatie en verzorging van 300, 100% duurzame lunches uit foodwaste voor de standhouders van D020 en de Zelfbouwmarkt.

Gibraltarbuurt

In 2016/2017 heeft KunstSmaak diverse sociale projecten uitgevoerd in de Gibraltarbuurt in Amsterdam. Van de organisatie van het Winterfeest, tot de creatieve kinderactiviteiten tijdens de Gibraltarfeesten. Catering voor gemeentelijke beurzen, gezondheidsdagen en de 'Fresh in de Les' serie.

Sociale Helden

KunstSmaak maakt deel uit van 'de Sociale Helden'. Ondernemers uit Amsterdam West met hart voor de buurt en zijn bewoners. Alle 'helden' dragen op eigen unieke wijze bij aan de leefbaarheid en het sociale klimaat van West. Een bewuste leefstijl, meer groen en meer zorg en begrip voor elkaar en onze omgeving.

Paleisstraat 107

Vanaf 2018 worden we onderdeel van de galerie en creatieve broedplaats in de Paleisstraat / Keizerrijk 44 in Amsterdam. Een bruisend gezelschap van kunstenaars en ondernemers. Voormalig galerie KIS, één van de mooiste nog bestaande rafelrandjes van de stad. Opgericht door  Jan Muller